Tallers de natura

A Ca l’Anglada us oferim 2 tallers per entendre mes bé la natura que ens envolta.

Descoberta del bosc mediterrani. Les seves curiositats i els seus habitants.

Moltes vegades sabem moltes mes coses dels lleons i els nyús de la sabana africana, que dels ecosistemes i la fauna que viuen al costat de casa nostra.
Per aquesta raó, i aprofitant que ens trobem en un entorn natural entre la plana i el pre-pirineu, us convidem a conèixer la biodiversitat que ens envolta i les seves característiques per tal de conèixer els actors principals i les seves peculiaritats.
Quins arbres tenim a la zona? Quines adaptacions tenen? Quins animals hi podem trobar? Quins rastres deixen? Curiositats que podem observar?
Totes aquestes preguntes les resprondrem mentres fem una caminadeta pels prats, boscos i rocalles de la finca de Ca l’Anglada.

Les abelles i la seves mels

Per aprendre i entendre aquests insectes tan desconeguts, us proposem aquesta xerrada-taller, en la qual us explicarem la vida i les curiositats d’aquests insectes tan importants per nosaltres i pel medi ambient.
Tot i que no anirem a veure les abelles in situ, n’aprendrem molt! I per acabar i marxar amb una sensació molt dolça, us proposem dur a terme un tast de mels, on catarem varies mels monoflorals produïdes a img_20161016_095817Catalunya. Us sorprendrà!!