El xiringuito

El Xiringuito és una sala polivalent de fusta amb amples vidrieres, situada en un espai natural inigualable.

L’interior està equipat amb nevera, congelador, vitroceràmica i WC.

A mes, també disposa d’equip de so i Wi-Fi gratuït.

Dins el preu també està inclòs poder disposar de taules, cadires, coberts, plats grans, plats de postres, gots i copes de cava…. a part de bols i safates variats. Ah! i també hi ha una gran cafetera!… i el cafè, les infusions, i el sucre són gratuïts!

L’espai està equipat amb tots els serveis nescessaris per a poder passar una agradable vetllada i poder fer un àpat en familia, una cel·lebració, una trobada d’amics o fer qualsevol tipus de trobada informal.
A l’exterior de la sala, trocimg0516bem una barbacoa d’alta capacitat, ideal per a fer carn a la brasa o calçotades per grups nombrossos. Per la seva utiltzació es subministrarà llenya de pi (provinent de la propia finca), però no el carbonet.

A l’exterior d’una de les parets, hi podem trobar una sortida d’aigua per conectar-hi una manguera, així a l’estiu podem disfrutar fent jocs amb aigua pels petits (i no tan petits),

L’exterior que envolta l’espai, està compost per varis prats de pastura, i boscos mediterranis, bàsicament formats per alzines i roures, tot i que també hi podem trobar exemplars de pi pinyoner, pi roig, aurons o freixes entre altres.cimg0532

Els prats que envolten l’espai són pasturats de forma habitual per un ramat compost per 200 xais i 50 cabres d’un pastor de les proximitats de la casa, que aprofiten l’herba tendra que creix durant els messos de primavera, estiu i tardor.

img_20160822_125805495

A part d’aquest bestiar, a la finca hi trobareu en Goku i la Xixi, les nostres cabres enanes; i molt mes allunyades de la sala, hi tenim arnes d’abelles, ja que produïm la nostra propia mel.